Chcete trénovať naozaj intenzívne? Čo najväčšou silou kopať do vreca? Potom si vyberte novinku - silové boxovacie vrece.

" /> Silové boxovacie vrece na nácvik naozaj všetkých úderov - Novinky zo sveta vriec
Kúpiť boxovacie vrece – e-shop

Sprievodca výberom
boxovacích vriec


Boxovacie vrece  >  Silové boxovacie vrece na nácvik naozaj všetkých úderov

Silové boxovacie vrece na nácvik naozaj všetkých úderov

Chcete trénovať naozaj intenzívne? Čo najväčšou silou kopať do vreca? Potom si vyberte novinku - silové boxovacie vrece.

Vďaka silovému boxovaciemu vrecu môžete vykonávať rôzne cviky: údery päsťami, lakťami a tiež oblúkové aj vysoké kopy, v závislosti na výške, v ktorej je vrece zavesené.

Najčastejšie sa pri boxovacom tréningu vykonávajú výpady a to aj v rytme hudby

Výpady skvele precvičia hornú časť tela - ramenné, prsné aj chrbtové svaly. Môžete si k nim pustiť hudbu, ktorá dá cvičeniu rytmus. Dbajte na to, aby ste mali pri boxovaní nohy vždy pevne na zemi a postoj aspoň na šírku ramien. Eliminujte poskakovanie a pri výpade buďte nohami na zemi. Zapojte iba jednu ruku, druhú fixujte pri tvári, čím si chránite tvár a lícne kosti. Lakte držte tesne pri tele pre ochranu rebier. Pri výpade ide jedna z rúk vpred, po údere sa vracia na úroveň brady a až potom nasleduje výpad druhou rukou.

Náš tip - boxovacie vrece Shinde Šport

Shinde ponúka silové boxovacie vrecia v dvoch variantách (malá a veľká), rozdiel je v hmotnosti a predovšetkým vo výške vreca (145 cm verzus 115 cm). Cieľom tréningu so silovými vrecami je spevnenie zápästia a zosilnenie úderov. Vrece je tomuto typu boxerského tréningu prispôsobené špeciálnym šitím dvojitými švami, ktoré zaručujú dlhú životnosť.

Vychytávkou je zavesenie na popruhoch miesto na reťaziach, takže sa dá používať aj v tichších priestoroch. Dostatočný priemer takmer pol metra umožňuje držanie vreca z druhej strany trénerom alebo sparring partnerom.

Pre kondíciu, štíhlu postavu a proti stresu

Boxovacie vrece vás perfektne zahreje pred posilňovacím tréningom. Silu úderu zvýšite vďaka posilňovaniu prsných svalov a celkovú kondíciu behaním či skokmi cez švihadlo. Dosiahnete tak všestranné cvičenie, ktorého efekt sa navyše prejaví veľmi rýchlo, a to aj v oblasti odbúrania stresu alebo redukcii nadbytočných kilogramov.

Zdieľajte článok



Odporúčame boxovacie vrece






Ďalšie novinky

Boxerské vrece

Pre efektívny boxerský tréning všetkých typov bojových umení je nevyhnutné boxerské vrece.

Hákovacie boxovacie vrece

Hákovacie boxovacie vrece má špecifický tvar, ktorý umožňuje nácvik boxerskej techniky zvanej hákovanie. Dodáva sa uchytené na reťaziach a musí byť z dobrého materiálu a pevne ušité, aby veľa vydržalo.

Na olympiádu jazdí amatérski boxeri

Box je najčastejšie prevádzkovaný individuálny šport na svete. Vznikol v 18. storočí vo Veľkej Británii a dnes sa už delí na mužský aj ženský.

všetky novinky