Kúpiť boxovacie vrece – e-shop

Sprievodca výberom
boxovacích vriec


Boxovacie vrece  >  Boxovaním proti stresu

Boxovaním proti stresu

Kúpiť si boxovacie vrece a odstrániť vďaka nemu stres sa môže zdať trochu idealistické, ale zároveň je na tom veľa pravdy.

Boxovanie uvoľňuje endorfíny, čo sú hormóny šťastia, ktoré dokážu navodiť dobrú náladu, utlmiť bolesť, ale aj odbúrať stres. A o to ide predovšetkým. Stres je totiž tichý zabijak, ktorý ohrozuje zdravie i život miliónov ľudí, ktorí sú v každodennom kolotoči práce a starostí.

Boxovacie vrece - nový dizajnérsky prvok domova?

Boxovacie vrece je vhodné najmä pre milovníkov bojových športov. Slúži ako náhrada súpera, na ktorom si môžete trénovať vytrvalosť, techniky úderu / kopu, alebo rozvíjať silu. Boxovacie vrecia sú prínosom aj pre tých, ktorí si chcú vybiť energiu po náročnej práci, alebo zvýšiť celkovú fyzickú kondíciu.

Moderné fitcentra umožňujú trénovať nielen klasický box, ale tiež fitbox. Ale ak si zaobstaráte boxovacie vrece, môžete sa udržiavať v kondícii aj v pohodlí domova. To vyhovuje hlavne ženám, ktoré sa doma dokážu "rozparádiť", ale za nič na svete by tak neurobili na verejnosti (čím sa bohužiaľ efekt boxovanie potláča). Takže kúpa boxovacieho vreca je to pravé. Nové boxovacie vrecia navyše nijako nenarušujú interiér - naopak, vyzerajú pekne a zaujímavo.

Tréner Petr Kopřiva hovorí: "Boxovanie je nielen výborná antistresová aktivita, ale dá sa vďaka nemu aj schudnúť, vytvarovať a spevniť postavu. Keď si chvíľu zaboxujete, zaručene si prečistíte hlavu."

Máme pre vás tipy na najpredávanejšie boxovacie vrecia a trenažéry výrobcu inSPORTline, ktorý je zasiela z vlastného e-shopu.

Potrebujete poradit s výberom boxerského vreca alebo boxovacích rukavíc? Potom navštívte nášho radcu.

Zdieľajte článok



Odporúčame boxovacie vrece






Ďalšie novinky

Boxerské vrece

Pre efektívny boxerský tréning všetkých typov bojových umení je nevyhnutné boxerské vrece.

Hákovacie boxovacie vrece

Hákovacie boxovacie vrece má špecifický tvar, ktorý umožňuje nácvik boxerskej techniky zvanej hákovanie. Dodáva sa uchytené na reťaziach a musí byť z dobrého materiálu a pevne ušité, aby veľa vydržalo.

Na olympiádu jazdí amatérski boxeri

Box je najčastejšie prevádzkovaný individuálny šport na svete. Vznikol v 18. storočí vo Veľkej Británii a dnes sa už delí na mužský aj ženský.

všetky novinky