Kúpiť boxovacie vrece – e-shop

Sprievodca výberom
boxovacích vriec


Boxovacie vrece  >  Výpredaj boxovacích vriec - tipy na darčeky pre deti i dospelých

Výpredaj boxovacích vriec - tipy na darčeky pre deti i dospelých

Boxovacie vrece, ktorý sa používa pri tréningu boxu aj fitness cvičenia, je skvelá pomôcka pre nácvik sebaobrany, všestranné posilňovanie, účinné odreagovanie aj prípadné schudnutie.

Navyše, súčasné boxovacie vrecia, hrušky a trenažéry sú natoľko dizajnovo vydarené, že smelo dotvorí moderný interiér, napr. pokoj teenagera.

Inšpirujte sa pri nákupe výpredajom boxovacích vriec, ktorý nájdete priamo na stránkach ich výrobcu inSPORTline:

Detské boxovacie vrecia s dokonalou absorpciou úderu

Za priaznivé ceny pod 35 € tu kúpite aj detské závesné boxovacie vrecia, navrhnuté pre nácvik účinnej úderovej techniky, správneho držania tela a techniky kopu. Hodí sa pre box, kickbox aj iné bojové športy. A vaši miláčikovia sa na nich môžu tiež vyvztekat, pretože sú tvrdé po celej ploche a vstrebú naozaj každý úder. Však aj pre dospelých platí, že stres má ísť von čo najskôr.

Výhodnejšie než z bazáru

V e-shope zoženiete boxovacie vrecia často lacnejšie ako v bazáre, a pritom budú fungl nové, čo je dobré aj z hľadiska hygieny. V dnešnom počítačovom veku sa musí cielene hýbať každé dieťa, a darček v podobe boxovacieho vreca je ideálny tip, ako ho priviesť k pohybu, ktorý je zábavný a navyše dostupný v domácich podmienkach.

Zdieľajte článok



Odporúčame boxovacie vrece






Ďalšie novinky

Boxerské vrece

Pre efektívny boxerský tréning všetkých typov bojových umení je nevyhnutné boxerské vrece.

Hákovacie boxovacie vrece

Hákovacie boxovacie vrece má špecifický tvar, ktorý umožňuje nácvik boxerskej techniky zvanej hákovanie. Dodáva sa uchytené na reťaziach a musí byť z dobrého materiálu a pevne ušité, aby veľa vydržalo.

Na olympiádu jazdí amatérski boxeri

Box je najčastejšie prevádzkovaný individuálny šport na svete. Vznikol v 18. storočí vo Veľkej Británii a dnes sa už delí na mužský aj ženský.

všetky novinky