Kúpiť boxovacie vrece – e-shop

Sprievodca výberom
boxovacích vriec


Boxovacie vrece  >  Boxovacie vrece nie je len pre boxerov. Skúste napríklad fitbox

Boxovacie vrece nie je len pre boxerov. Skúste napríklad fitbox

Baví vás skúšať nové športy? Potrebujete sa účinne odreagovať od starostí, prípadne schudnúť? Tak to by sa vám mohol páčiť fitbox.

Spočiatku je určite dobré navštíviť niekoľko profesionálnych lekcií, aby ste si osvojili kopy a údery, naučili sa správne posilňovať a tiež uplatňovať záverečnej pretiahnutie čiže strečing. Potom si môžete zaobstarať domov boxovacie vrece a trénovať pekne v súkromí, bez akýchkoľvek obmedzení.

Tipy na boxovacie vrecia a doplnky

Najobľúbenejšie boxovacie vrecia sú plniaci (20 až 50 kg, v akcii do 60 €, príp. 40 až 80 kg do 75 €), vyrobené z odolnej syntetickej kože. Podľa skúseností ženám spočiatku bohato stačí predvyplnených 20 kg, zatiaľ čo muži už čoskoro potrebujú viac. Vďaka variabilite získa každý to, čo potrebuje.

Podľa odborníkov má takmer 90% slovenskej populácie problémy s chrbtom, a práve fit box program dokáže každého záujemcu čoskoro dostať do svalovej rovnováhy, čím sa dá predísť budúcim bolestiam chrbta. Neoceniteľná je tiež získaná psychická kondícia a zvýšené sebavedomie. Box je vhodná aktivita aj pre tých, ktorí z nejakého dôvodu prestali hrať hokej a hľadajú niečo podobné.

Praktické je zároveň zaobstarať k boxovacímu vreci doplnky: fitness podložku, univerzálny držiak pre umiestnenie na strop a boxerské rukavice. Vyberte si napr. obľúbené bezprstové do 15 €, ktoré sú na trhu vo veľkostiach XS až XXL.

Zdieľajte článok



Odporúčame boxovacie vrece






Ďalšie novinky

Boxerské vrece

Pre efektívny boxerský tréning všetkých typov bojových umení je nevyhnutné boxerské vrece.

Hákovacie boxovacie vrece

Hákovacie boxovacie vrece má špecifický tvar, ktorý umožňuje nácvik boxerskej techniky zvanej hákovanie. Dodáva sa uchytené na reťaziach a musí byť z dobrého materiálu a pevne ušité, aby veľa vydržalo.

Na olympiádu jazdí amatérski boxeri

Box je najčastejšie prevádzkovaný individuálny šport na svete. Vznikol v 18. storočí vo Veľkej Británii a dnes sa už delí na mužský aj ženský.

všetky novinky