Kúpiť boxovacie vrece – e-shop

Sprievodca výberom
boxovacích vriec


Boxovacie vrece  >  Boxovacie vrece - pre tých, ktorí chcú trénovať aj cez sviatky

Boxovacie vrece - pre tých, ktorí chcú trénovať aj cez sviatky

Súčasné športové centrá umožňujú trénovať nielen klasický box, ale tiež fitbox a ďalšie podobné cvičenia, určené aj pre ženy. A ak si zaobstaráte, napríklad k Vianociam, boxovacie vrece, môžete sa udržiavať v kondícii aj doma.

Boxovanie je výborná aktivita pre schudnutie, vytvarovanie a spevnenie postavy. Poskytuje aj dokonalé psychické odreagovanie - buďte si istí, že pri boxovaní pustíte všetko z hlavy. Často tiež dopĺňa iné športy. 

A teraz pomôcky k boxu - pozrieme sa na najpredávanejšie boxovacie vrecia a trenažéry slovenského importéra inSPORTline, ktorý ich zasiela prostredníctvom vlastného e-shopu: 

Závesné boxovacie vrece s náplňou 20 až 50 kilogramov, v akcii za 43,30 €. Navrhnuté k nácviku účinnej úderovej techniky, správneho držania tela a techniky kopu. Vhodné pre box, kickbox aj iné bojové športy. Má veľa pozitívnych hodnotení zákazníkov, ako výrobok s dobrým pomerom ceny a kvality. Ideálne pre domáce využitie a boj s následkami vianočného prejedania!

Boxovací trenažér pre nácvik úderov aj kopov, samostatne alebo vo dvojici, za 156 €. Je to v podstate boxovacie vrece na podstave, zvané tiež totem. Vyskúšať si ho môžete vo fitnescentre, do ktorého sa vyberte hlavne s dostatkom tekutín a vlastným uterákom. Oblečenie aj obuv stačí bežné športové, bandáže alebo fitbox rukavice na ochranu rúk Vám tam zapožičajú.

Zdieľajte článok



Odporúčame boxovacie vrece






Ďalšie novinky

Boxerské vrece

Pre efektívny boxerský tréning všetkých typov bojových umení je nevyhnutné boxerské vrece.

Hákovacie boxovacie vrece

Hákovacie boxovacie vrece má špecifický tvar, ktorý umožňuje nácvik boxerskej techniky zvanej hákovanie. Dodáva sa uchytené na reťaziach a musí byť z dobrého materiálu a pevne ušité, aby veľa vydržalo.

Na olympiádu jazdí amatérski boxeri

Box je najčastejšie prevádzkovaný individuálny šport na svete. Vznikol v 18. storočí vo Veľkej Británii a dnes sa už delí na mužský aj ženský.

všetky novinky