Kúpiť boxovacie vrece – e-shop

Sprievodca výberom
boxovacích vriec


Boxovacie vrece  >  Chcete trénovať kopy a údery? Vyskúšajte nastaviteľný boxovací trenažér

Chcete trénovať kopy a údery? Vyskúšajte nastaviteľný boxovací trenažér

Novinkou na trhu je nastaviteľný boxovací trenažér Prosmart určený pre nácvik účinnej techniky kopu a úderu.

Boxovací trenažér Prosmart môžete zaobstarať dokonca v troch variantoch. Dve z nich sú v tvare reálneho tela tvarom i výškou a umožňujú maximálne efektívny tréning pre boxerov.

Nastaviteľný boxovací trenažér Prosmart TLS - H

Na obrázku je Nastaviteľný boxovací trenažér Prosmart TLS-H, ktorý je drahší ako klasická varianta s boxovacím valcom. Prosmart TLS - H však vyniká reálnym vzhľadom, boxer môže kontrolovať, do ktorej časti tela sa počas tréningu trafí. Výšku možno nastaviť v rozmedzí 158 - 190 cm.

Lacnejšou alternatívou (TLS-H stojí okolo 400 eúr) je klasický boxovací trenažér v tvare valca.

Nastaviteľný boxovací trenažér Prosmart TLS-G

Ten kúpite aj za menej ako 200 € a využijete ho k rovnakému tréningu. Samozrejmosťou sú všetky pozitívne vplyvy boxerského tréningu - zlepšovanie kondície, odbúravanie stresu, nácvik rýchlosti, sily a presnosti úderov.

Boxovacie trenažéry Prosmart sú novinkou na slovenskom trhu, v zahraničí sú obľúbené vďaka svojej kvalite, stabilite a variabilnosti. Varianty s reálnou postavou sú unikátnym riešením pre efektívny boxerský tréning.

Zdieľajte článok



Odporúčame boxovacie vrece






Ďalšie novinky

Boxerské vrece

Pre efektívny boxerský tréning všetkých typov bojových umení je nevyhnutné boxerské vrece.

Hákovacie boxovacie vrece

Hákovacie boxovacie vrece má špecifický tvar, ktorý umožňuje nácvik boxerskej techniky zvanej hákovanie. Dodáva sa uchytené na reťaziach a musí byť z dobrého materiálu a pevne ušité, aby veľa vydržalo.

Na olympiádu jazdí amatérski boxeri

Box je najčastejšie prevádzkovaný individuálny šport na svete. Vznikol v 18. storočí vo Veľkej Británii a dnes sa už delí na mužský aj ženský.

všetky novinky